torsdag 9. juni 2011

WILLIAM MORRIS - Gode gamle Arts & Crafts grunnlegger til heder og verdighet igjen

Det er på tide med et blogginnlegg igjen og denne gangen skal jeg jammen prøve meg på giveaway og konkurranse. Det er nytt for meg så jeg vet ikke om det bør være noe minstekrav til verdi, men jeg håper å få tilbakemeldinger etterpå som kan fortelle meg om jeg har truffet. :-) Nederst i blogginnlegget har jeg skrevet litt om hvordan dere går frem.

En av leverandørene mine - Intag - har fått inn William Morris' - 150 års jubileumskolleksjon. Og her er det mange godbiter å finne hos den engelske innredningslegenden.  Som startet med tapetdesign i bevegelsen som ble hetende Arts and Crafts Movement  

 Alle bildene er hentet fra http://www.william-morris.co.uk. Av bildene vil dere finne et design som er et av de eldste mønstrene Morris designet. Jeg vil ha navn på designet og årstall. Send meg en mail, når dere har funnet svaret. De 5 første mailene som kommer inn vil få tilsendt en liten overraskelse. Når jeg har fått 5 mailer, publiserer jeg svaret og navnene på de heldige på bloggen. Dette skal ikke være så vanskelig, men det er en herlig tur gjennom det mange i dag anser for å være typisk engelsk. Mangfoldig, kanskje for noen pompøs, men frodig og fargerikt. God tur.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar