lørdag 19. februar 2011

JEG BARE ELSKER FARGER

Det var så deilig når det landet helt nye kolleksjoner fra en av leverandørene mine i dag.  Dette må deles og nytes av flere, som f.eks. deg kjære leser.

Her skal du få et knippe av flotte nye velourer som jeg satte sammen med tørre grove bolsterlignende bomullsstoffer fra BIWAS - Der finnes det linker til flere flotte tekstilprodusenter og distributører som Biwas er agenter for. Lær er fra eget lager og silken er fra Green Apple A/S

     .
Tenk å få satt disse på egnede møbler. Jeg blir hoppende glad når første kunde kommer som vil ha noen av disse herlige fargene på et kjært møbel.

Håper jeg har kunnet glede flere enn meg selv med disse flotte fargene. 


    

2 kommentarer:

  1. Heisan!!! Jeg leter fremdeles etter det perfekte stoffet til min gamle sofa!!!! Den sofaen skal være min lesekrok, min inspirasjonskrok og den står i stua. Den skal ha 52 knapper i ryggen, med ditto bretter. Når jeg får tilgang på bilen min igjen, i løpet av våren!!!! Så skal jeg komme en tur på besøk til deg for å se på stoffer!!!! Klemz

    SvarSlett
  2. Det er bare å komme. Du er hjertelig velkommen når som helst. Skal du igang med dypheft???? Det er jammen tøft. Håper jeg ser deg snart. :-)

    SvarSlett