onsdag 9. mars 2011

TAPETNYHETENE ER PÅ TRAPPENE

DETTE ER BARE NOE AV DET JEG FANT PÅ DØREN MIN I DAG.

Nå kommer det mindre bling og mer naturinspirerte tapeter.

Det kan se ut til at alt er lov, nå skal vi igjen få sette opp faketapeter av treverk, mur og fliser igjen.  Og har man den rette touchen er det ikke mangel på muligheter.
Har du ikke mulighet for å sette opp gammel drivpanel, så tapetserer du det.


"Betongveggen" kan også tapetseres. Jeg vokste opp med faketapet av teglstensmur bak ovnen, så jeg må nok bruke litt tid på å sette dette inn i et konsept. Men for all del, man skal jo ikke la seg hemme av gamle traumer -hehe-

Så jeg skal nok finne den rette settingen å foreslå dette for den rette kunden. :-) smiler og tenker at det tross alt blir noe helt nytt for mange uansett.


2 kommentarer:

  1. Ha-ha-ha, jeg husker det ja, det med teglstenstapet bak vedovnen!!!! må innrømme at jeg har vært innom tanken om det kunne finnes nå også, he-he. Så har du jammen i hvitt!!!!!! Ellers kunne jeg tenkt meg en slik fake panel, på badet feks. På den veggen som det ikke skal være vann på:DDDDD Spennende!!! Klemz

    SvarSlett
  2. En av tapetene er en som skal illudere brede panelbord med inntrykk av å være drivved. Den er egentlig kjempekul, og på badet i "tørrsonen" er den ypperlig, for dette er en vinyltapet.

    SvarSlett